Boligindretning - Møbler Århus

Nogle elsker det, og ved lige præcist hvor skabet skal stå, andre får koldsved rysteture og hjerteflimmer.
Vi har jo alle vores kompetenceområder. Nogle er gode til at slå søm i, nogle er gode til at lægge til og trække fra, andre kan løfte tunge ting eller kører stærkt i en bil, men hvilken farve skal sofaen eller stolen have, og hvor i al verden skal den så stå. Hvilke puder skal der i, og hvilket bord skal der sættes til. Hvad for et tæppe egner sig under bordet og hvilke lamper kan kaste lys over det hele.

Hvis du lige har vundet i lotto, kan du selvfølgelig bare ringe efter en indretningsarkitekt og få ham eller hende til at måle op og lave en fin tegning med hendes indretnings forslag, og så er det alligevel ikke sikkert at du får det som du havde håbet på og betalt for. Du kan også kører ud i en møbelbutik, og lade det være op til sælgeren i butikken at fortælle dig hvad der vil være den rigtige boligindretning for dig.

Med hensyn til indretningsarkitekten skal du være opmærksom på at flertallet af indretningsarkitekter har rabataftaler eller provisionsaftaler med diverse møbelhuse eller producenter, så naturligvis tegner de som udgangspunkt de ting ind som de har en fordel af.

Det er naturligvis ikke det samme som at du ikke kan få en fin indretnings løsning, men du skal bare være klar over at det er sådan tingene hænger sammen. Med hensyn til løsningen med at køre ud i en møbelbutik og mere eller mindre lade ekspedienten indrette din stue eller dit køkken eller lignende, ja så ligger det jo i sagens natur at sælgeren i butikken, ja netop han er sælger.

Så hvor står du så nu.

Heldigvis er det de færreste som er helt på bar bund når det drejer sig om hvad der egner sig i deres bolig, men mange kan alligevel godt have problemer med at visualisere om nu møblerne er i den rigtige størrelse eller i den rigtige farve. Der findes i dag små programmer som kan downloades fra internettet hvor du kan sidde og lege lidt med forskellige møbelmuligheder. En del større møbelproducenter har også på deres hjemmesider små værktøjer som kan bruges til at visualisere deres møbler, men alt dette har naturligvis også sin begrænsning, men kan være en nyttig hjælp nogle gange.

I de fleste butikker kan du altid få lov til at låne en stol eller en lampe med hjem, altså de ting som står i udstillingen og som er nemme at tage med hjem bag i bilen. I mange gode møbelbutikker kan du også i mange tilfælde, få lov til at få kørt et spisebord eller en sofa hjem i din stue eller køkken for ligesom at fjerne den sidste tvivl om det er den rigtige løsning du skal til at investere i.

Et godt råd er, lad være med at træffe for mange beslutninger på en gang, jo flere bolde du har i luften ad gangen, jo større er risikoen for at tabe en eller flere bolde. Hvis du har fundet drømme spisebordet, men er i tvivl om stolen, så vent med spisebordstolen. Få bordet hjem og stå og beslut dig til spisebordsstolen bagefter. Hvis du har fundet lige præcis den rigtige sofa, men er i tvivl om sofabordet eller, en evt. tilhørende lænestol, så vent med det, få sofaen hjem og træf de andre valg senere.

End of story er, at alle selv de professionelle ofte kan have bare en lille smule tvivl om det er den helt rigtige løsning de har valgt, vi ved det aldrig 100% før møblerne, lamperne, puderne tæpperne og billederne på vægen er på plads, men det er jo også det som gør det så interessant og spændende.

Se fede møbler på bolig-shopper.dk.

Lejebolig | Grønne afgifter
Copyright © 2013 Boligsektionen.dk | Betingelser